1011528.jpg

Kakkupohja:
200g digestive-keksejä
80g voita

täyte:
300g hovijuustoa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
250g valkoista suklaata
2 tl van.sokeria
6 liivatelehteä
3 dl kuohokermaa

1. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos tasaisesti leivinpaperille kakun pohjaksi.

2. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen väh 10 minuutiksi.

3. Erota kananmunista valkuaiset ja keltuaiset. Sulata valkosuklaa. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri tasaiseksi ja lisää valkosuklaa.

4. Vatkaa kerma vaahdoksi.

5. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

6. Purista liivatelehdistä pois vesi ja liuota ne tilkaan kiehuvaan kuumaa vettä. Vatkaa liivateseos juusto-suklaaseokseen. Lisää kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto. Kaada seos vuokaan keksimurun päälle.

7. Anna täytteen jähmettyä jääkaapissa n. 5 tuntia tai seuraavaan päivään.

8. koristele kakku.